Nano Dry Wash er en certificeret Soft99 QJUTSU-installatør. Soft99 er en velkendt producent af bilplejeprodukter, og QJUTSU er en serie af deres keramiske belægningsprodukter. At være en certificeret installatør betyder sandsynligvis, at den person eller virksomhed, der udfører påføringen af Nano Dry Wash, har gennemgået træning og opfylder visse standarder, der er fastsat af Soft99..Keramisk coating refererer til en type beskyttende overfladebelægning, der normalt bruges på biler, men også kan anvendes på andre overflader som f.eks. møbler eller elektronik. Body Coat Pro er “top of the line” i QJUTSU serien. Holdbarhed på op til 5 år – med garanti for den hydrofobiske effekt de første 2 år af coatingens levetid.

Coatingen er den mest glansfulde og holdbare i serien.

Keramisk coating af bil

Den keramiske coating består af nanopartikler og keramiske forbindelser, der danner en hård, beskyttende film på overfladen.

Formålet med keramisk coating er at levere en langvarig beskyttelse mod forskellige miljøpåvirkninger såsom ridser, UV-stråling, forurening, fugleklatter og kemikalier. Den dannede belægning er normalt hydrofobisk, hvilket betyder, at den afviser vand og hjælper med at forhindre vandpletter og korrosion.

For biler bruges keramisk coating ofte som en erstatning eller supplement til voksning. Det anses for at være mere holdbart og kan give en længerevarende glans og beskyttelse. På møbler eller elektronik kan det give en ekstra lag beskyttelse mod slid og ydre påvirkninger.

Det er vigtigt at bemærke, at der er forskellige mærker og formuleringer af keramisk coating på markedet, og deres præstation kan variere. Anvendelsen af keramisk coating kræver normalt korrekt forberedelse af overfladen, og det anbefales ofte at få det udført af professionelle for at opnå de bedste resultater..

Priser:
Holder op til 60mdr.
Fakriksny bil (Lille/mellemstor) Fra 3999,-
Fakriksny bil (Stor/SUV) Fra 4999,-
Bil over 6 mdr bil (Lille/mellemstor) fra 6999,- (inkl.polering)
Bil over 6 mdr bil (Stor/SUV) fra 7999,- (inkl.polering)

Send gerne en mail til os tik info@nanodrywash.dk ellers ring op på 97220000 (Vælg 3)og vi fikser det resten